Om bloggen

Den här bloggen startade våren 2013. Då gick det 24 elever i år 6 i klassen. Tillsammans med Therese växte bloggen och dess användning fram. Eleverna som var med och startade bloggen tyckte att det var ett väldigt bra redskap till att lära och tyckte absolut att den skulle finnas kvar. Bloggens tanke är att det ska vara ett redskap där vi lär oss många olika saker tillsammans. Lite utförligare beskrivning av idén med bloggen finns här i det första inlägget.


Vi som nu jobbar tillsammans med bloggen är 24 elever som nu går i år 5
och läraren Therese.

Therese Linnér är klasslärare och är den som sköter om bloggen.


Om ni vill hälsa något får ni gärna skriva en kommentar på något av inläggen.  Lära tillsammans är något som genomsyrar tanken på bloggen och i klassrummet. Lärande i fokus kan man säga. Läraryrket är ett fantastiskt yrke och vill du veta mer om tankarna kring det kan du läsa mer om det på För det vidare. Där kan man även läsa om vad det var som fick Therese att bli lärare.
p.s filmer och bilder som gjorda av oss på bloggen går under Creative Commons

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported Licens.

2 kommentarer:

 1. Är väldigt tveksam att barnen ska kommenterar i en publik blogg. Kommer inte använder den så länge den är inte skyddat.
  Fam. Liebe

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vi har en son som precis börjat sjuan och som var med och startade bloggen förra året och en dotter som nu börjat i femman. Vi är mycket positiva till bloggen då vi här på ett enkelt sätt får inblick i vad barnen arbetar med i skolan och dessutom kan visa vårt engagemang genom att skriva en kommentar då och då. Tycker att det är härligt att vi på ett enkelt sätt får möjlighet att verkligen få lära tillsammans.

  Vi är hittills mycket positiva till bloggen!

  /Jenny Skoglund, Carl och Ellas mamma

  SvaraRadera