söndag 14 augusti 2016

Varmaste tack till alla mina elever!


Våren 2013 startade jag den här bloggen tillsammans med eleverna som gick i klassen vid det tillfället. Tack vare eleverna kom vi igång ganska snabbt och började använda bloggen som ett verktyg i undervisningen trots att jag inte hade full koll på allt det praktiska som behövs för att blogga.

Genom åren har förslag på förbättringar, förändringar och nya användningsområden gjort att bloggen har blivit ett väl fungerande redskap på många olika sätt. Tack vare alla engagerade elever som har använt bloggen mer eller mindre varje dag när vi har jobbat tillsammans har jag lärt mig massor om digitala verktyg. Verktyg som jag har behövt för att tillgodose de önskemål som funnits men också för att visa möjligheter som digitala verktyg kan användas till som var nya för er elever!

Nu när jag har tagit paus från lärarjobbet kommer bloggen inte uppdateras på samma sätt som tidigare men jag har lovat att bloggen ska få finnas kvar för dem som önskar för att hitta tillbaka till länkar, filmer eller minnas det vi har jobbat med. .


Ett stort tack till alla er fantastiska elever som jag har haft förmånen att få jobba tillsammans. Ett stort tack för alla intressanta diskussioner, utmanande frågor och alla de tillfällen när kunskap har fallit på plats och jag har fått möta ögon som strålar. Varmaste tack!


Jag hoppas vi möts i något samanhang igen! 
Varma hälsningar
Therese

ps. Jag kommer att fortsätta att skriva om tankar om skolan och jobbet jag har nu på en annan blogg. thereselinner.wordpress.com Vill man komma i kontakt med mig hittar du kontaktuppgifter där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar