fredag 14 mars 2014

Samarbeta och sammanställa information

Alla har nu, eller har snart, samlat information om skola, resor, boende, mat, kläder och leksaker från två tidsperioder.

Nu kommer vi till utmaningen. Ni ska få jobba i grupper om 3-4 personer i varje grupp. Det som är utmaningen i det är ...Hur ska informationen sammanställas? Hur gör man det på bästa sätt? Hur kan man sedan redovisa det gruppen har kommit fram till? Hur gör man för att få ett samarbete att fungera?

Vi ska försöka tipsa varandra om hur vi kan sammanställa information, samarbeta och redovisa. Efter det gör vi tillsammans en arbetsgång för arbetet.

Fundera och göra en plan tillsammans. 
Klicka på länken för att få fram vår wall där man kan skiva in sina förslag. Det gör du genom att klicka på sidan och då kommer det upp en ruta där du skriver ditt namna och ditt tips. Du kan också klicka här nedanför i rutan. Då är du direkt på "väggen". Testa!

På den här "väggen" ska vi skriva och samla våra tankar. Kommer du redan nu på några ideér är det bara att klicka på sidan och lägga till ditt förslag även om intervjuerna inte är gjorda än.
Therese och Cissi

 ps. all information om intervjuerna hittar du inlägget innan detta! d.s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar